مظفر نبیلی
مختصری از گذشته
هنگامی که در سال 1376 از کرمان برای تحصیل موسیقی به تهران آمد. تجربیات چشمگیری در نوازندگی پیانو و اجرای کنسرت در سالنهای معتبر شهر خود و شرکت در فستیوالهای موسیقی داشت. به لطف استادش، ساویک قازاریان که او را تأثیرگذارترین معلم خود می داند و تا امروز زحماتش را صمیمانه قدرشناس است. نه تنها اصول پایگی موسیقی کلاسیک، بلکه رپرتوار شاخص ساز پیانو را می شناخت. در شکلهای مختلف گروه های موسیقی کار کرده بود، و سابقۀ چشمگیری در تدریس ساز خود داشت. مظفر نبیلی دریافته بود که زندگیش چیزی جز نفس کشیدن و قدم زدن در کوچه باغهای دلنواز ساز و نوا نیست. از بزرگی بی حد و حصر و شلوغی سرسام آور پایتخت نترسید. با آرامش و تیزبینی به فعالیت مشغول شد. می دانست که باید از آنچه که هست بهتر شود. پس به کلاس درس استادان به نام شهر رفت.

آموزشها
معلمینی که او را در کرمان و تهران در ساز پیانو هدایت کردند علاوه بر قازاریان عبارتند از: افسانه عامری، علی نواب زاده، علی احمد زاده، فهیم ممتازی و دلبر حکیم آوا. همزمان به تدریس پیانو پرداخت. در تربیت شاگردانی علاقمند به موسیقی همت گماشت.
از دیرباز علاقه ای ویژه به سازهای زهی داشت. زیرا می دانست که مهارت در نوازندگی سازهای ارکستر سنفونیک راهی جهت ورود به چنین گروه بزرگ و امکان اجرای آثار فاخر موسیقی جهان را میگشاید. پس ویلنسل را که در آن زمان در بین هنرجویان موسیقی کمتر شناخته شده بود انتخاب کرد. با استادان این ساز مشغول به آموزش شد. که عبارتند از: داوود جعفری، کریم قربانی، مجید اسماعیلی، مهسا قاسمی و ژابیز زربخش. پس از کسب مهارتهایی در این ساز، در قالب گروه های کوچک و بزرگ به نوازندگی پرداخت. او همچنین دروس نظری موسیقی اعم از هارمونی، کنترپوان، فورم و ارکستراسیون را نزد پروفسور تنگیز خاشویلی و فرهاد فخرالدینی گذراند.
علاقۀ مظفر نبیلی به ساز فقط از جنبۀ نوازندگی نبود. بلکه توجه ویژه ای به صنعت ساز سازی، علِ الخصوص تعمیر و اصلاح مشکلات آن داشت. به همین جهت اقدام به مطالعه، یادگیری و تجربه در کوک و رگلاژ پیانو نمود. در این زمینه به مهارت رسید. دغدغۀ او این بود که هنرجویانش از پیانوهای سالم برخوردار باشند. چرا که معتقد بود ساز خوب تأثیر به سزایی در کیفیت یادگیری و نوازندگی دارد.
افتتاح گالری درسا
به همین نیت بود که در سال 1382 تصمیم گرفت به طور رسمی وارد بازار خرید و فروش پیانو شود. تنها نمایندگی برند سَمیک را در استانهای البرز، فارس و کرمان تأسیس کرد. وی در حال حاضر مدیریت گالری پیانوی درسا در شهر کرج را بر عهده دارد.این گالری نه تنها به ارائۀ پیانوهایی با کیفیت مطلوب در سطوح مختلف و خدمات مربوط به آن می پردازد. بلکه مرکزی است جهت تهیۀ سازهای زهی که از استانداردهای روز دنیا برخوردارند.
حضور در کرج
حضور او در کرج این موقعیت را فراهم کرد که ساز ویلنسل که در این شهر بسیار محجور بود ترویج یابد. امروز به همت وی ده ها نفر به نوازندگی و یادگیری این ساز مشغولند و در هر دوره به تعداد معلمین ویلنسل نیز افزوده می شود.
در این راه فقط به دانش و مهارت خود اکتفا نکرد. بلکه با برقراری ارتباط با استادان و نوازندگان اروپایی، به خصوص ایتالیایی و دعوت ایشان به ایران، برای هنرجویانش امکان استفاده از این استادان را فراهم نمود. همچنین برای ارتقاء سطح هنرجویان ویلنسل، موقعیت اعظام ایشان به اروپا جهت گذراندن دوره های عالی و شرکت در فستیوالهای موسیقی کلاسیک را به وجود آورد.
گالری تصاویر
گزارش تصویری از جشنوارهها، مستر کلاسها، کارگاهها و اقدامات ما در رومانس پیانو و مجموعه سازها
آموزش
شرایط حضور در مستر کلاسها و کارگاههای آموزشی، بهمراه بهره مندی از دانش اساتید
مشاوره
برای انتخاب بهتر در خرید و آموزش موسیقی همراه شما هستیم تا مناسب ترینها را برگزینید.
مجوزها و جوایز
محور اصلی اقدامات مظفر نبیلی در سالهای متمادی فعالیت خود در زمینۀ موسیقی، همواره خدمت به اهالی این هنر بوده، چه از طریق ارائۀ سازهای مناسب و خدمات مربوط به آن، چه در زمینۀ آموزش، و چه در مسیر فعالیتهای فرهنگی و تولید و اجرای موسیقی.